Ny træner til DS holdet

Emil Mølgaard Larsen tiltræder som DC på DS holdet.

Emil, bedre kendt som “Knægt”, har trods sin unge alder haft en lang karriere som spiller i klubben. Først på klubbens U13 hold og op gennem ungdomsprogrammet. Sidenhen som fast bestanddel på DS holdet de sidste par år. Efter endnu en alvorlig skade har han nu stoppet sin aktive karriere. Han vil dog ikke give helt slip på klubben, idet han fortsætter som DS træner. Knægten kommer til at stå for den defensive side af bolden, og vil være at finde til alle DS kampe og træninger.

Emil udtaler jeg vil gerne forsætte som træner da jeg efter 8 år har svært ved bare at give slip på sporten, men samtidig også mener at jeg har en masse erfaring og viden at viderebringe til andre spillere

Vi glæder os til at se Emil som træner, og til spørgsmålet om hvorfor man skal komme og spille for ham siger han

man skal komme på DS holdet fordi der er venlig konkurrence, plads til alle, og hyggen er i top. Der er plads til alle typer, og det er et lærerigt miljø hvor man kan få det helt basale lært eller genopfrisket”