U16: Tigers @ Badgers

Tigers U16 hold tog hul på sæsonen med en udekamp mod Odense Badgers, der er den nye klubsammenlægning af Thrashers og Swans.

Allerede inden truppen drog til Fyn, stod det klart at det ville blive en hård sæsonstart for de forsvarende Challenge Bowl mestre fra Tigers. Vejrudsigten bød på hagl og kraftig regn, og i tillæg rådede Tigers kun over 9 spillere på dagen. Spillere og trænerstab kendte konsekvensen: Kom der skader ville vi spille i undertal i kampen og endog risikere at tabe, hvis skadesomfanget ville blive så stort, at man ikke ville kunne sende en lovlig formation på banen.

Tigers startede kampen i vanlig stil og bragte sig hurtigt foran med 16-0 på to lange løb for TD. Først 8-0 af Valdemar Henriksen (80 yds) og 2 pts. af Carl Lübech og dernæst 14-0 Carl Lübech (53 yds) og 2 pts. af Oscar Weng Mikkelsen. Derefter mistede Tigers Magnus Landerholm til en skade, og måtte spille 8 mod 9. Det forhindrede ikke Tigers i at holde Badgers i et jerngreb på defense, overtage bolden og bringe sig foran 22-0 på et 5 yds løb af Oscar Weng Mikkelsen (2 pts no good). Kort tid efter bliver Oscar Weng Mikkelsen skadet, og Tigers er nede på 7 mand. Undertallet forhindrer ikke Tigers i endnu en scoring, da Carl Lübech afslutter et godt Tigers drive med et 10 yds løb for TD (2 pts. no good) til 28-0 til Tigers. Tigers sidste scoring i kampen kommer, da Magnus Urth i 4. quarter bryder fri og løber 46 yds til endzone til 34-0 (2 pts no good).

Tigers bliver sidst i kampen reduceret til 6 mand, da Jonathan Dahl Schütt uheldigvis bliver ejected, da han under et forsøg på at tackle Badgers QB, bliver fanget af at QB’en vælger at slide og bliver ramt i hovedet af tacklingen. Iflg. reglerne betyder dette ejection, og Tigers må spille resten af kampen med 6 spillere.

Odense Badgers får sat 8 points på tavlen til sidst, da Mark Poulsen rammer Christian Rasmussen med et fint kast til TD. 2 pts bliver sat ind af Markus Nørrung til slutresultatet 8-34

Tigers vil gerne takke Odense Badgers for en god og fair kamp. Vi ønsker tillykke med klubsammenlægningen og alt muligt held og lykke fremover.

Spillere, staff og de trofast medrejsende forældre sluttede dagen med en team dinner på The Diner Exit 59 i Vejle – en af klubbens sponsorer.