15 Tigers spillere udtaget til U19 landshold

Bruttotruppen til Danmarks U19 landshold er udtaget, og Tigers har 15 spillere med. De unge talenter skal på landsholdets training camp, kæmpe om ca. 45 pladser i den endelige trup, der senere på året skal i kamp.

Opgaven hedder U19 EM, men pga. stridigheder mellem det internationale forbund IFAF og en udbryderfraktion, der hævder også at være IFAF, bliver U19 EM en noget beskåret affære. De forsvarende mestre Østrig, sølvvinderne og nr. 4 fra sidste EM Tyskland og Frankring, deltager ikke i U19 EM, der holdes i Danmark. Således bliver U19 EM en ren nordisk affære, da Danmarks modstandere hedder Sverige og Finland, som til NM sidste år. En absurd situation, som blot understreger hvor ødelæggende denne politiske konflikt er.

Vi lægger politikken til side og ønsker vore mange dygtige unge spillere en god og vellykket training camp og håber mange Tigers spillere er at finde i den endelige trup. De udtagne spillere er:

Anders Møller Iversen

Chris Nielsen

Christoffer Bay Carstens

Emil Bo Andersen

Frederik Haugaard Steffensen

Frej Lucas Feer

Hjalmar Skyt Nielsen

Mads Christian Højen Hansen

Magnus Røn Urth

Martin Vammen

Max Nødskov Møller

Sebastian Winther

Severin Emil Bjerre

Valdemar Henriksen

Victor Kristian Nygaard Windfeld