Tigers U16 atter i DM finale

For 4. år i træk er Aarhus Tigers U16 hold i finalen. I år blev finalepladsen sikret via en storsejr på 30-8 over Copenhagen Towers på hjemmebanen i Viby. Foran et entusiastisk publikum, med adskillige medrejsende fans fra Towers, udviklede kampen sig fra et meget tæt opgør i starten, til Tigers dominans efter pausen.

Copenhagen Towers bragte sig på 6-0 på en meget veludført angrebsserie, og havde i kampens start overtaget på banen. Tigers kommer dog stærkt tilbage på et dybt kastespil fra QB Carl Lübech til WR Magnus Urth og udligner til 6-6. Via en safety, der fremtvinges af Towers defense, der sacker Tigers QB i endzone, bringer Towers sig foran 8-6.

Det skulle vise sig at være de sidste points Towers scorer i kampen, for derefter står der Tigers på alt. Et meget stærkt Tigers defense holder Towers i et jerngreb og på offense brillierer Tigers, med gode løb fra både RB Oscar Weng, der tog over efter RB/LB Valdemar Henriksen måtte udgå med en skade, og fra QB Carl Lübech. Tigers kasteangreb, der måske er Danmarks bedste i rækken, giver Tigers de sidste scoringer i kampen på kast til WR Jonathan Dahl og WR Magnus Urth. Sidstnævnte bliver kåret til Tigers MVP efter kampen.

Kampens slutresultat bliver 30-8 til Aarhus Tigers, der nu skal møde Frederikssund Oaks i finalen i Valby d. 25. juni. Et stort tillykke fra redaktionen til de mega seje U16 drenge, der nu skal forsvare deres U16 titel fra 2016.