Tiger Run 2019

Så er det I aften klokken 18.30 Tigers afvikler et nyt sponsorkoncept,

Konceptet er kendt fra mange mindre byer hvor klub og lokalsamfund er tæt forbundet. Vi prøver nu at tage konceptet op i Aarhus og håber på stor opbakning.

Hvad går det ud på?
Vi kombinerer to ting vi holder meget af i Tigers – mennesker der udfolder sig fysisk og sponsorindtægter. Rundt om klubhuset er der lavet en løberute på 1 Km. Hver af klubbens medlemmer skal ud at løbe ruten. Der løbes i en time og der kan max løbes ti runder.

Hvert medlem går ud og finder personlige sponsorer, som vil støtte det enkelte medlem med et beløb pr runde – igen op til max 10 runder. Det kan være venner, kolleger, familie eller arbejdsgiver, der er muligheder nok.

Hvis man eksempelvis har fundet to sponsorer, hvor den ene giver 20 kroner i støtte pr runde og en anden giver 10, og man løber 8 runder, så har det enkelte medlem så indsamlet 10+20 kroner x8 runder = 240 kroner i sponsorat til klubben.

Vi kender til klubber for hvem det her er deres største årlige sponsorindtægt. Da det er første gang for os, har vi ambitionerne lidt lavere end det, men vi har dog allerede tilsagn om mindst 10.000 kr – alt sammen i denne ”mange bække små” tænkning.

Hvorfor er det fedt?
Det er super fedt da vi kombinerer teambuilding-holdfællesskab med indtægtsskabende aktivitet. Alle klubbens hold er med på konceptet, så vi kommer til at se helt unge drenge og piger, der side om side med seniorspillere og frivillige løber rundt og motiverer hinanden til at nå en omgang mere. Vi glæder os til at se det.

Hvad går pengene til?
I år går pengene til to konkrete projekter:

1. Ungdomsspillerne løber penge ind til aktiviteter i Ungdomsafdelingen. Det kan eks. være tilskud til bustransport. Nyt spændende træningsudstyr. Eller noget helt tredje.

2. Seniorspillere og staff rejser midler, så vi kan hente en amerikansk spiller, som erstatning for Tim, vores amerikanske QB. Tim pådrog sig en alvorlig knæskade i første kamp og er ude for sæsonen som spiller.

Hvad sker der ellers?
aUdover selve løbet og holdstemningen, så vil grillen og kiosken være åben for de tilskuere der skulle være til stede. Efter selve løbet er der selvfølgelig også grillhygge for alle løberne, der bliver blandet på tværs af hold. Hvis du vil støtte en spiller, en positionsgruppe
eller bare donere et fast beløb, så tag fat i spilleren selv eller skriv endelig her på eventet, til vores FB side eller på mail til coachp@tigers.dk. Hver løber er ansvarlig for sine egne sponsorer, og indsamler selv penge efter aftale og overfører så videre til klubben.

Hver en krone og hver en meter tæller