U19 & 16 trak begge det korte strå.

Lørdag drog Tigers U19 til Hornsyld syd for Horsens, hvor Ulvene fra BGI Akademi holder til. BGI har I år fået et slagkraftigt hold sat sammen, hvilket Tigers spillerne fik at føle. Tidligere Tigers spillere John Mathews og Marco Rysgaard som er trænere for Ulvene kunne hente en sikker sejr hjem på 42 – 8, hvilket holder dem inde i kampen om førstepladsen i puljen.
Tigers U16 drog søndag en tur til Vejle Atletik stadion for at spille retur opgøret mod Triangle Razorbacks. Det blev en yderst spændende kamp hvor Tigers til sidst i kampen kom foran med få point, der var dog for meget tid tilbage på klokken og Razorbacks kunne hermed sætte de sidste point på tavlen og hive sejren på 26 – 20 hjem.
Næste kamp for U16 og U19 er begge på Tiger Field den 26 Maj hvor Esbjerg Hurricanes kommer på besøg til U16 opgøret og U19 får besøg af Triangle Razorbacks. Begge modstandere ligger pt. på førstepladsen i de to grupper, så Tigers skal være skarpe på dagen hvis en sejr skal hentes hjem.