Tigers løb fra Razor.

Tigers DS hold var i en klasse for sig selv i lørdagens udekamp imod Triangle Razorbacks. Det plejer ellers at være nogle intense opgør de to klubber ligger for dagen når deres hold mødes, men Razor havde desværre ikke meget at byde ind med i lørdags. Specielt en spiller gjorde sit til at Tigers fik sat 36 point på måltavlen inden halvleg og det var 2014 Nationalliga MVP’en Marco Rysgaard, som havde valgt at trække i udstyret igen efter flere års pause. Rysgaard havde også stor gavn af tilbage vendte Jon Meineche på den den offensive linje, som I samarbejde med tidligere NL spiller Thomas Duus fik lavet nogle store huller i Razor’s defense. Anden halvleg kom desværre aldrig igang, da Razorbacks måtte trække sig fra kampen, så slut resultat blev 36 – 0 til Tigers.
Tigers DS hold spiller næste gang på udebane imod Horsens Stallions den 30 Maj. Stallions er i en klubmæssig genopbygnings fase, så det er spændende at se hvad de gæve spillere fra Horsens kan byde ind med.