Næsten fuldt program.

Tigers U10/12/14 har allerede taget hul på dette års UNITY Camp hos Frederikssund Oaks, som bliver afviklet indtil søndag. En super camp der ikke går ud på at man skal vinde, men istedet giver mulighed for at have samvær og skabe venskaber med spillere fra de andre danske klubber.
Som allerede annonceret skal Tigers NL hold til Vejle lørdag og her tager de kampen op imod Triangle Razorbacks. Et opgør der ifølge vejrudsigten kan gå hen og blive en våd omgang. Spændende at se om Tigers nye QB Isaiah Daniel Weed kan fortsætte det offensive momentum der er blev skabt henover de seneste to kampe.
Søndag skal Tigers U16 hold i aktion i Esbjerg, hvor de skal møde det absolutte tophold i U16 rækken i år, nemlig de forsvarende danmarksmestre Esbjerg Hurricanes. Dog har alle kampe i dette års vest turnering været forholdvis tætte og udfaldet er bestemt ikke afgjort på forhånd.
Tigers DS hold indtager samme dag kl. 14:00 Tiger Field, hvor de skal op imod Holstebro Dragons. Tigers indtager pt. anden pladsen i stillingen med en rekord på 4 vunden og 1 tabt kamp, hvorimod Dragons ligger i den anden ende af tabellen med 1 vunden og 4 tabte kampe, så på papiret burde det være en overkommelig opgave for Tigers.
Så er du frisk og klar på at se noget spændende Tigers bold, er det bare at troppe op enten hos Oaks, Razorbacks, Hurricanes eller på Tiger Field, god football weekend.