UNITY, Sejr og Nederlag.

Søndag var både Tigers U16 og DS hold i aktion og det blev en sejr og et nederlag. U16 var en tur i Esbjerg og de spillede en god 1 halvleg som endte 14 – 14. Anden halvlegs kickoff startede med et Esbjerg return der gik hele vejen til endzone. Det og flere skader til Tigers iløbet af kampen satte sit præg på halvlegen, hvilket gjorde at Esbjerg kunne trække fra og slutte kampen af med en sejr på 44 – 14.
DS holdet tog imod Holstebro Dragons på hjemmebane og kampen forløb som forventet. Tigers kunne gå til halvleg med en 14 – 0 føring og sluttede kampen af med en sejr på 28 – 0. Søndag vendte en flok trætte U10/12/14 spillere hjem fra en super UNITY camp, hvilket bestemt er noget Tigers vil deltage I igen næste år.
Lørdag var Tigers NL hold en tur i Vejle og spillede en tæt kamp med Razorbacks, Læs på linket her et review af kampen fra Nationalliga.dk