Foråret’s afslutning.

Så endte forårs sæsonen for alle Tigers hold og dette inklusiv dommer opgaver i Tigers regi. Lørdag var Tigers NL hold en tur på Odense Atletik stadion for at tage kampen op med Badgers. Badgers som er nyoprykkere har haft et svært forår og det har sat sit præg på holdet, som kun kunne stille med 20 spillere til kampen. Tigers var også ramt af både afbud og skader til kampen, heriblandt Ricky Stevens som pt. kæmper med en skade, så for første gang i år mødte Tigers op til en kamp med under 30 spillere. 1 qtr. endte 8 – 8, men derfra så Tigers sig ikke tilbage. Det var tydeligt at Tigers igennem hele kampen benyttede sig af at de har nogle alsidige spillere, som kan dække flere positioner på banen, selv brødrene Ilic fik fornøjelsen af at komme på den offensive side af bolde, begge som WR’s og med TD’s. Kampens resultat blev 62 til Tigers og 8 til Badgers, som betyder at Tigers slutter foråret med en 3 – 4 record og indtager 5 pladsen sommeren over.
Søndag var det blevet tid til topkamp i DS rækken på Tiger Field. Det blev dog aldrig til en topkamp resultat mæssigt, da kampen blev stoppet på Mercy rule med cifrene 12 – 62 i Rednex favør. Et afbuds ramt Tigers hold måtte kæmpe en hård kamp og da flere skader iløbet af kampen meldte sig, blev opgaven bestemt ikke lettere. Men set i bakspejlet har det været et godt forår for Tigers DS hold, som nu skal forberede sig på et efterår med flere gode modstandere, da de skal deltage i puljen af hold der skal kæmpe om finalepladserne og kampen om DS trofæet.
Søndag blev også afslutnigen på Tigers dommer opgaver i foråret og det var en af de bedre. Kampens dommer crew havde samlet set ca. 50 års dommer erfaring, så det var et kompetent crew Tigers kunne stille med. Kampen blev afviklet på Hancock Stadion i Skive og stod imellem 1 Divisions holdene Midtvest Musketeers og Esbjerg Hurricanes. Midtvest havde fået stablet et godt arrangement på benen, med speaker, DJ og super vejr. Inden kampen blev sat igang var der indløb af både spillere og dommere, som blev introduceret af kampens speaker good old Lars Bertelsen. Efter National melodien blev kampen sat igang. Rammerne var sat til et brag af en kamp, men det viste sig hurtigt hvorfor at Esbjerg er 1 divisons førerhold og Midtvest indtager 6 pladsen. Esbjerg bragte sig hurtigt foran i kampen og Midtvest’s QB Søren Bakbøl havde i store dele af kampen svært ved at flytte bolden. Esbjerg formår i 1 halvleg at score 30 point, inden Musketeers med 18 sekunder tilbage på klokken completer et dybt kast og sætter 8 point på tavlen. I Anden halvleg mister kampen den intensitet første halvleg levede op til og kampen ender med en sikker sejr til Tornadoerne fra Esbjerg på 42 – 8. En god afslutning på Tigers dommer opgaver i foråret. Nu kommer en tiltrængt pause også er vi klar igen til nye dommer udfordringer i efterårs sæsonen. God sommerferie.