Super stævne på Tigers Field

På en lørdag med høj sol og godt med varme havde mange af landets U10, 12 og 14 spillere fundet vej til Aarhus Tigers hjemmebane på Engelundsvej 11 i det nordlige Viby J. Alt var næsten klappet og klart til dagens første snap.

225 ungdoms spillere havde fundet vej til Tigers Field på en varm og solrig lørdag.

U10

På bane 1 var der fuld gang i de yngste piger og drenge, som udfoldede sig på fornemste vis. Alle spillere sprudlede af energi. Specielt Tigers spilleren Lys som deltog for første gang fik en af dagens helt store oplevelser, da hun kunne løbe bolden helt til TD.

U12

,Tigers næst yngste spillere havde også en spændende dag og fik stor modstand i alle kampe, men formåede at give de fleste kamp til stregen. En lære- og oplevelsesrig dag, som har givet alle spillerne mere erfaring til de kommende stævner.

U14

Det er tydeligt at U14 spillerne har fået et godt blik for spillet og der bliver gået til stålet når de unge spillere tackler hinanden. Forståelsen og teknikken har fået nogle nøk opad hvilket tydeligt kan ses.

Dommere

Ingen stævne uden dommere. 6 baner skulle besættes og minimums kravet er 3 dommere på banen, så det blev til i alt 18 Tigers dommere, ret imponerende og tak for indsatsen.

Tiger boden

Uden mad og drikke dur helten ikke, så det skulle også være på plads. Franske hotdogs, Frankfurtere, sandwich, sodavand, you name it blev der langet over disken næsten konstant. Super indsats af forældre, kærester og spillere.

Foto af Kenneth Pedersen