Lasse Lykke on fire

Som preview’et beskrev i sidste uge var opgøret et spørgsmål om at få hjemmebane i wildcard runden. Dem der enten var på Tigers Field eller så livestreamet søndag, kunne opleve et helt andet Tigers mandskab end de havde oplevet tidligere på sæsonen.

Godt nok tog det ikke langtid før 89ers fik sat 8 point på tavlen, ved et TD af Thomas Zinck, men allerede på Tigers første drive skulle der kun bruges 4 spil før Lasse Lykke kunne sætte sine første 6 point på tavlen. Oguzhan Avci kunne efterfølgende gribe bolden for yderligere 2 point og udligne til 8 – 8.


Der skulle dog ikke gå længe før 89ers øgede føringen da Mads Christiansen kunne vriste sig fri af sin opdækker Milos Ilic og øge med 6 point. Efter nogle gode løb af Ricki Stevens og Asaiah Weed, stemplede Magnus Urth ind i kampen. På en kort rute greb Magnus bolden og stod straks foran to 89ers forsvarer, en hurtig finte satte fuldstændig de to forsvare af og et eminent afsæt skabte vild begejstring på tilskuer tribunen og kort efter kunne Magnus løbe over goalline for 6 point. Lasse satte ekstra 2 point på scoreboardet.


Efterfølgende kunne Mads Christiansen endnu engang sætte yderligere 6 point på tavlen på en et dybt kast af Alexander Kronborg, men der skulle dog ikke gå længe før Lasse Lykke tog sagen i egn hånd og løbe et 80 yard TD. Asaiah Weed løb efterfølgende 2 point yderligere ind.

89ers import RB Breon Allan som havde haft flere gode løb fra starten af kampen, udfoldede sine talenter fuldt ud på det efterfølgende kickoff ved at returner bolden hele vejen til Tigers endzone. Tigers bevægede på det efterfølgende drive bolden fint ned af banen ved gode løb af både Asaiah, Ricky og Lasse, men måtte aflevere bolden til 89ers på deres 13 yardlinje. Tigers defence steppede på næste drive op og kunne sacke Alexander Kronborg på 4 down og ovetage bolden på 89ers 43 yardlinje.

Hvem andre end Lasse skulle på dagen sætte det sidste Tigers TD ind i første 1. halvleg og dette blev gjort ved et 33 yard løb, med et perfect lead block af OL Timm Bertelsen. Ricky kunne øge til resultatet 32 – 28. Halvlegen var dog ikke slut og endnu engang kunne 89ers bevæge bolden ned af banen. Med en 2. down på Tigers 10 yardlinje forsøgte Alexander Kronborg at presse bolden ind til Magnus Jensen, men Tigers Lau Hartoft kom imellem og interceptede bolden og lukke halvlegen.

Anden halvleg blev ikke et fest fyrværkeri af scoringer, men spændingen om Tigers kunne opnå de 15 overskydende point ville blive bevaret til sidste slutfløjt. Tigers havde valgt second half option og skulle dermed modtage bolden. Efter nogle få spil, satte Tigers et screen play op og det var lige hvad Lasse kunne bruge da de eminente block skabte det frirum som gjorde Lasse kunne løbe bolden de 80 yards til TD. Ricky kunne efterfølgende endnu engang sætte de to ekstra point på tavlen. Ingen af holdene formåede at score yderligere i 3 qtr.

4. qtr startede knapt så godt for Tigers som måtte indkassere en safety. På 89ers efterfølgende drive kunne Alexander Kronborg støt føre bolden ned af banen og afslutte endnu et kast i endzonen til Mads Christiansen, yderligere to point fik Breon Allan løbet ind, som blev 89ers sidste point i kampen. Så spørgsmålet var nu kun tilbage om Tigers kunne score yderligere to gange. De første 8 point blev sat ind på Tigers næste drive på et broken play hvor Asaiah finder Lasse som efterfølgende løber 50 yards til TD. Asaiah sætter yderligere 2 point på tavlen til stillingen 48 – 38. Tigers får yderligere nogle offensive drives, men nogle dårlige snaps og tiden der løber til ende gør desværre at Tigers må spille på udebane i wildcard kampen den 14 September imod 89ers.

Billeder af Kenneth Pedersen