Gold Diggers trak fra.

Lørdag den 7/9 var Tigers NL hold på besøg hos Søllerød Gold Diggers. Det var en kamp som ikke ville have nogen indflydelse på den endlige slutstilling i tabellen, så det var på forhånd uvist hvordan de to hold ville stille op til start. Det virkede dog som om begge hold gerne ville slutte af med et positivt resultat inden slutspillet, for start opstillingen på begge sider af bolden var stort set indtagt, med nogle få undtagelser.

Lasse Lykke fortsatte fra kampens start hvor han slap i 89ers kampen og allerede på andet spil kunne Lasse løbe de 68 yard der skulle til for endnu engang at krydsede modstanderens goalline. Ricky kunne efterfølgende sætte yderligere to point på tavlen.

Gold Diggers var blevet forstærket efter sommer pausen med tidligere Frederikssund Oaks spiller Patrick Tambour Petersen, som allerede på første drive viste sin dominans på løbe spillet, men drivet fik en brat afslutning da Tigers nr. 10, Christian Brødsgaard kunne intercepte QB Nicholas Rooney’s dybe kast.

På Tigers næste drive som startede på Tigers egen 5 yardlinje, viste Ricky sin styrke og hastighed ved at vriste sig fri og bringe bolden op til 30 yardlinjen. Herefter kunne Hjalte Jakobsen gribe bolden på to efterfølgende spil der gave yderlige 30 yards, inden Tigers måtte gå 4 og ud.

På Søllerøds næste drive begyndte tingene lidt mere at falde i hak og deres US import med nr. 7, Griffin Kenneth Norberg kunne afslutte drivet med et grebet TD. Tigers kunne efterfølgende igen flytte bolden ved nogle gode catch’es af Chris Nielsen og Magnus Urth, men igen fik Gold Diggers lukket af og Tigers måtte punte.

Nr. 7 fra Gold Diggers kunne efterfølgende igen bringe Søllerød foran på et catch i Tigers endzone. Næste Tigers drive endte med en fumble på egen banehalvdel og Søllerød kunne kort efter brige sig yderligere i front. Tigers havde bevæget bolden på stort set alle drives og det var også tilfældet på det næste hvor Isaiah Weed og co. flyttede bolden fra egen 35 til Søllerøds 10’er, hvilket blev endestationen.

Tigers formåede på næste drive at stoppe Søllerød på deres 36 yardlinje og forventede at skulle overtage bolden efter et Søllerød punt, men Gold Diggers HC havde andre planer og lavede et fake punt som lykkedes og kort efter kunne tidligere Tigers spiller Frederik Oldenburg løbe bolden over Tigers goalline og lukke halvlegen med 26 – 6.

Anden halvleg starter med et flot kick off return af Frederik Oldenburg som bringer Søllerød helt ned på Tigers 25 yardlinje, men Tigers defense stepper op og nr. 91 Simon Iversen intercepter Simon Dellgren’s bold i endzonen. På Tigers første spil fra 20 yardlinjen completer Isaiah et kast op i midten til Ricky, som efterfølgende sætter 5 Gold Diggers spillere af og reducerer til 26 – 14.

Simon Dellgren havde overtaget rorpinden fra QB Nicholas Rooney fra starten af 2. halvleg, men det ændrede ikke på effektiviteten af Gold Diggers angreb, specielt havde Tigers det svært med den store offensive linje som gang på gang kunne frembringe nogle store huller i Tigers defensiv til de forskellige RB’s, specielt Patrick Tambour nød godt af dette og kunne sætte 6 point på brættet.

Fra anden halvleg’s start var det Ricky som havde overtaget RB positionen efter at Lasse Lykke havde smidt panseret. Et godt drive blev afsluttet med et effektiv screen pass som Ricky bragte ned til 5 yardlinjen, hvorefter Isaiah kunne løbe bolden over Goalline.

I 4. Qtr øgede Søllerød føringen med 2 TD’s, først endnu engang Frederik Oldenburg og dernæst nr. 11 Simon Dellgren. Tigers nr. 9 Milos Ilic fik et par spil på offense og det udnyttede han eminent til at sætte yderligere 6 point på tavlen, til slut resultatet 48 – 28 til Gold Diggers.

Specielt LB nr. 50, Marco Busk gjorde sig godt bemærket i fraværet af både Timmi Rysgaard og Laurits Frølund Mortensen, på en dag hvor Tigers defense havde det svært. Yderst positivt er det, at Tigers offense er begyndt at klikke på et højere niveau og formår at flytte bolden både på jorden og I luften, så mon ikke der ligger en lille overraskelse og venter om hjørnet, måske allerede på lørdag når Tigers tager turen til Aalborg for at spille om en plads i Semifinalen hvor Copenhagen Towers vil vente.

Billeder venligts udlån af SBC PHOTO