Ny HC til Tigers NL hold

Jonn Mathews er ny Head Coach for Aarhus Tigers National Liga hold.

Allerede ved sæsonstart 2019 stod det klart, at sæsonen ville blive Thomas Pedersen’s sidste som HC i Tigers. En færdiggjort læreruddannelse og udsigten til en jobsituation, der kan bringe Thomas vidt omkring, blev afgørende for beslutningen om at stoppe efter 2019 sæsonen.

Ny HC på en 2-årig kontrakt bliver i stedet en gammel kending i Tigers, Jonn Mathews, som blev en del af Tigers i 2012. Jonn spillede for Essexville Garber Dukes High School, hvor han scorede TDs på samlebånd og blev efterfølgende en af de mest markante spillere på Grand Valley State University. På GVSU var Jonn med til at vinde fire GLIAC titler og to Division II nationale mesterskaber. Efter et år i Arena football, gik turen til Danmark i 2010, hvor Aalborg 89ers havde stor glæde af den dygtige spiller. Jonn var efterfølgende en stærk faktor bag Tigers plads i Mermaid Bowl XXVI i 2014.

Jonn vendte retur til US for at tage posten som HC på All Saints High School. Jonn kunne dog ikke undvære Danmark og kom retur til Aarhus. Han tørnede igen ud for Tigers i 2017, men en slem skade satte en brat stopper for Jonn’s aktive karriere dengang, selvom han i en enkelt NL kamp i 2019 viste, at han stadig kan spille på højeste niveau. I sit professionelle virke er Jonn lærer på BGI Akademiet ved Hornsyld og har været med til at opstarte en succesfuld Amerikansk fodbold linje på efterskolen.

Aarhus Tigers er glade og stolte over at Jonn har valgt at takke ja til Head Coach jobbet i Aarhus Tigers og ser frem til at godt samarbejde. En af Jonn’s første opgaver som HC bliver at sammensætte den coachingstaff, der skal styre Tigers NL hold ind i 2020 sæsonen.    

Tigers vil gerne benytte lejligheden til at takke Thomas Pedersen for en kæmpe indsats på mange forskellige trænerposter – og altså senest NL HC posten. Thomas og klubben kan se tilbage på mange år med både op og nedture, hvor det er blevet til deltagelse i NL-slutspillet alle fem år Thomas var HC. En dedikeret indsats som Tigers organisationen har sat stor pris på og gerne vil sende ham en stor tak for.

Thomas fortsætter med tilknytning til Tigers, som en del af klubbens medieudvalg og vil helt sikkert også bidrage i Tigers juniorafd.