Guldsponsor forlænger sit sponsorat med Tigers


Sharks Poolhall & Diner forlænger sit Guldsponsorat i Aarhus Tigers med yderligere et år.

“Vi er utroligt glade for vores samarbejde med Sharks, som vel nærmest er blevet et uformelt samlingssted for Tigers spillere, forældre og ledere. Ikke bare i forbindelse med Thanksgiving og Super Bowl arrangementer, men også til de faste NFL søndage i Sharks lounge” udtaler Peter Friis, Tigers formand. 

Sharks Poolhall slog første gang dørene op den 10. november 1993. Bag åbningen stod Brd. Morten & Jesper Laugesen samt den nu afdøde aarhusianske pizzakonge Michael Lee. Siden starten har Sharks været et populært sted for alle aldersgrupper og med 26 poolborde, er det Danmarks største poolhall og i 2008 blev oplevelsen endnu større, her åbnede Sharks Diner, der i ægte amerikanerstil serverer burgere i verdensklasse. I sommeren 2015 åbnede Sharks Sports Lounge, hvor man viser NFL, Premier League og andre store sportsarrangementer. Loungen byder velkommen med en storskærm på 3,5×2 meter og hyggelige omgivelser, hvor man kan slappe af og nyde lidt at drikke eller en burger fra deres populære diner.