2020 NL træner stab

2020 bliver det som tidligere annonceret Jonn Mathews som overtager HC rollen efter Thomas P. takkede af efter sidste år. Jonn har de seneste måneder arbejdet hård på at finde frem til de assisterende trænere der er brug for. Læs her nedenfor en kort beskrivelse af hver og en.

HC, Jonn Mathews

Jonn Mathews er ny Head Coach i Aarhus Tigers men er på ingen måder en ny træner. Han har erfaring fra High School i USA, det danske landshold og senest fra BGI. Udover sin taktiske kunnen og fornemmelse for spillet har han også en fantastisk evne til at motivere. Alle steder, han har været, har han inspireret og pisket spillerne til at blive bedre.

OC, Troels Kjeldsen

Har ikke meget coachingerfaring fra seniorniveau men til gengæld en hel del fra juniorniveau fra både klub- og landshold. Han var bl.a. en del af trænerstaben på det u-19-hold, der vandt DM i 2017. Troels Kjeldsen har stort fokus på spillernes tekniske kunnen og detaljerne i spillet.

DC, Laurits Frølund Mortensen

Laurits har spillet i Tigers, siden han var u-16 og har spillet på alle aldersniveauer, indtil han efter sidste sæson var nødt til at stoppe pga. en knæskade. Han har trænererfaring som DC fra u-19-niveau, hvor han var med til at vinde DM-guld. Kendetegnene for Laurits er hans fremragende forberedelse og spilforståelse.


DL, Christoffer Muurholm

Ny mand på trænerpositionen men med stor erfaring som spiller. Den erfaring skal han på sin rolige facon give videre til Tigers’ D-Line i år. Muurholm sørger for at gøre sin opgave færdig med høj integritet, og det kommer spillerne til at mærke.

DB, Christian Brødsgaard

Christian Brødsgaard skal i år stå for DBs og sørge for, at de får samme forståelse og blik for spillet, som han selv havde som spiller gennem mange år.

LB, Timmi Kleinnibbelink Rysgaard

Som en af de absolut bedste spillere i NL gennem de sidste ca. 10 år har Timmi set meget i løbet af sin tid som spiller. Det skal han give videre til en ung LB-kæde, som kommer til at nyde godt af Timmis erfaring fra Danmark, Schweiz og landsholdet.

WR, Hjalte Søndergaard Jakobsen

Det er Hjalte Jakobsens første år som træner efter at have været både junior- og seniorspiller i klubben i en længere årrække. Både han og receiverne kommer til at lære meget og drage nytte af Jonn Mathews’ store erfaring som WR.

OL, Thomas Duus

Thomas Duus kommer til trænerstaben med masser af spillerfaring fra højeste niveau i Danmark og udlandet, hvor han var en god og aggressiv O-Line. Han har før arbejdet under Jonn Mathews hos BGI, hvor han også har stået for træningen af den offensive linje.

QB, Mathias Lilhauge

Har de seneste år fungeret som QB-coach og offensiv assistent for flere af Tigers’ hold. Som spiller havde han og Jonn Mathews et fantastisk samarbejde, og det kommer til at fortsætte i 2020 udenfor kridtstregerne.