Nyt Medlem af Tigers HoF

Tigers bestyrelse og HoF Komite ønsker Niels Munk Vesterdal et stort tillykke med optagelsen i Tigers HoF og Class of 2020. Niels startede på Tigers juniorhold tilbage i 1998 og det var pladsen som QB Niels brændte for. Niels var fra start altid en leder på holdet, som de andre spillere så op til. I ’99 kom Niels på det dansk U19 landshold som 15-årig og var med på deres tur til Milwaukee samme år. Året efter var Niels startende QB på landsholdet. Niels var en drivkraft på Tigers Junior hold indtil Niels tog på Highschool efter forårssæsonen i 2001. Efter opholdet på highschool kom Niels retur og gik direkte ind som startende QB på Tigers seniorhold i en alder af 18 år og var med til at føre Tigers til semifinalen i nationalligaen. I 2003 tog Niels på Wayne State College i Nebraska, US (Div. 2) og kom i 2005 retur til Tigers. Desværre havde Niels pådraget sig en alvorlig overbelastnings skade, som betyd at Niels var on and off på banen for Tigers i den periode og valgt til sidst i 2009 at indstille sin Football karrierer.