Stor football dag i Aarhus

Lørdag d. 25.9 danner Aarhus Tigers hjemmebaner i Viby rammen om hele to semifinaler i amerikansk fodbold.

Kl. 12.00 møder Tigers unge talenter Amager Demons i semifinalen i U19 Danmarksserien. Kampen er den første mellem de to klubbers U19 hold, siden 2013, hvor Tigers slog Demons 8-6 i en vanvittig spændende U19 Danmarksserie finale. Der er lagt op til et tæt opgør, hvor dybden i de to klubbers spillertrup kan blive meget afgørende.

Kl. 15.00 er det så Tigers seniorhold, der tager imod Ørestaden Spartans i semifnalen i 1. division. Det er de to hold’s andet møde i sæsonen. I den første kamp på Spartans hjemmebane på Amager, tog Tigers sejren hjem 28-6, efter en noget uskøn forestilling. Til trods for de relativt sikre sejrcifre, spillede Tigers formentlig sæsonens svageste kamp på offense. En kendsgerning som klubbens offensive trænerstab vil arbejde hårdt på at få rettet til, inden holdene tørner sammen igen på lørdag i Aarhus.

Dørene åbner kl. 11.00 og der er som altid mulighed for at købe mad og drikke på Tigers Field

Kampene spilles på:
Tigers Field, Bøgeskov Idrætsanlæg, Engelundsvej 11, 8260 Viby J.