Tomahawks tog sejren.

Søndag den 15. Maj 2022 blev en historisk dag i Dansk Amerikansk football. Her blev nemlig den aller første officielle turnerings kamp i Dame rækken afviklet. Dette var også en historisk dag for Tigers, da vi nemlig var repræsenteret med hele 6 spillere på 89ers/Tigers holdet som var rejst helt over bæltet til Valby Idrætspark for at tage kampen op imod det erfarne Copenhagen Tomahawks. De 6 spillere var, Julie Plank Holm Hansen, Mette Røy, Mia Sieljack, Maria Kristensen, Freja Ovetby og Saija Tenhunen.

Kampen blev betydelig tættere end forventet og holdet kunne med stolthed rejse retur til Jylland med et smalt nederlag på 20 – 6.

Coach Tue har følgende at berette:

Det var anden gang at vi Tigers og Aalborg 89’ers spillede som et fælles hold og det var et super arrangement og setup som Tomahawks havde fået stablet på benene. Vi vidste, at vi skulle have fokus på at få sammenspillet til at fungere for at kunne følge med og det viste sig heller ikke at være noget problem for pigerne, de havde attitude, fokus og vilje til at kæmpe som ét hold. Alle spillere leverede langt over hvad jeg kunne drømme om. Alle gik ind i tacklinger uden frygt og alle 7 spillere på banen kæmpede bravt på hvert eneste spil, selvom man røg i jorden, slog sig eller var presset, så var det eneste blik man kunne se i deres øjne, ”put me in coach!”. Det var en kæmpe oplevelse, Jeg er utrolig stolt.

Se indslag fra TV2 Lorry og Tigers media by Nikolas Sten Knudsen:

https://www.facebook.com/CopenhagenTomahawks/videos/403343068364583/

https://www.facebook.com/AarhusTigers/videos/764590911374339/?notif_id=1652817325905058&notif_t=scheduled_post_published&ref=notif

Tak til FN Sportsfoto for lån af det fede billed