U16 – Hustle & Fight.

Aarhus Tigers U16 var forbi Esbjerg til kamp den 22/5 – og hvilken kamp det viste sig at blive. U16 coach Tue Alexander Jørgensen havde følgende at sige om kampen:

“Hustle og fighter mentalitet er definationen af dagens kamp, tallene var ikke på vores side, men 7 mand mødte op, og 7 mand spillede fodbold, ironman football når det er bedst. Da vi gik ind i denne uge vidste vi, at det ville blive en hård kamp, og at vi ikke havde oddsene på vores side. MEN når de samme drenge dukker op til træning, når de samme drenge kæmper som et hold, så kan alt ske.

Vi lagde en klar gameplan mod Esbjerg, og den var på programmet de sidste 2 træninger. Drengenes hårde arbejde bar i dag frugt. Kampen starter 6-0 og det står 6-6 ved pausen, men en pause og vilje til at skrue tempoet op, gjorde at vi gik derfra 22-6. Dette var en holdindsats, både til kampen og ugen op til. Personlig er jeg så stolt af hele holdet, og hvis de fortsætter på denne måde, så ved jeg snart ikke hvor de ender. Det fortjener kæmpe respekt og naturligvis et kæmpe cadeau med på vejen. Go Tigers!