Super weekend i Tigers familien.

Mette Hyltoft Røy som er mor til Hans der spiller på U14 og selv spiller på Tigers dame hold, sidder i bestyrelsen, er Medic og altid giver en hjælpende hånd med, havde en helt fantastisk weekend i Tigers.

Hele lørdagen og søndagen blev tilbragt hjemme på Tigers Field. Lørdag var der stævne for U12 og U14, hvor Hans og hans hold spillede 3 rigtig fede kampe. De var MEGA seje. Jeg var medic til stævnet, og fik en masse rigtig god medic erfaring med mig hjem i bagagen.

Søndag var det min tur til at spille kamp. Sammen med pigerne fra Aalborg 89ers, som vi har teamet op med i år i kvindeligaen, tog vi imod både Razorbacks og Tomahawks, i to venskabs kampe. Vi vandt begge vores kampe henholdsvis 6-0 og 8-0.

Efter kvindestævnet, hjalp jeg til med kæden, da vores 1. divisions hold tog i mod Holstebro Dragons. Vores drenge vendte Dragons på hovedet og tog en sikker sejr.

Nu er jeg træt, og helt fyldt op, efter at have tilbragt 16 timer på Tigers Field. – helt uden at have siddet ned, på nær en halv time. Min krop fortæller mig, at jeg er gammel. Men det får mig ikke til at stoppe med, at dyrke verdens fedeste sport i verdens bedste klub.

Tak til Gitte Højby Tjerrild Ove og jer andre for lån af billeder.