RAZOR 15 – TIGERS 18

Hold da helt ferie en gyser det endte med, til dagens brag mellem de 2 top hold i u16 Danmarksserien vest. En kamp om hjemmebanefordel i den kommende semifinale, så der var meget på spil. Tiger er som tidligere lidt ramt på antal, og der var hjælp fra en u14 oprykker, og en spiller, med én træning i bagagen. Og jeg kan love, at de fik lov til, at prøve hvordan en u16 kamp er.

0-0 efter første halvleg, begge hold kæmper, og begge hold er lige ved og næsten. Små justeringer fra begge hold, gør dog at der kommer point på tavlen i anden halvleg. Med ca. 1. min tilbage score Razor og går efter et “on side kick” efter u16 reglerne. De formår så at vinde bolden tilbage, og hente endnu en scoring ind så der står 15-12 til Vejle. Dette gav os så 20 sekunder og 1 timeout til at hente sejren hjem. Men mere skal der ikke til, en dyb bold ned af banen, ender ud i en scoring og Vejle står med 10 sekunder, og er bagude 15-18. De Giver det et skud, og vi tager bolden fra dem.

Enorm stor sejr, enorm stor indsats af vores drenge og en af de mest nervepirrende kampe, jeg længe har været en del af. Dette er 110% deres sejr, de fortjener den hele vejen, og dette beviser igen at hårdt arbejde og fighter mentaliteten er hvad der skal til.