Pick 6 and a W.

Aarhus Tigers Seniorhold får lov til at gå ubesejret på sommerferie efter endnu en imponerende kamp af O-line og kampens D – backs, da weekendens kamp mod Ørestaden Spartans endte med et overbevisende W og en målscore på 34-0.

Cornerbacks er en sjov størrelse – jo bedre de dækker op, jo mindre ser det ud, som om de laver. I weekendens kamp havde vi Hjalte Vandsted, som ikke er targetet særligt mange kampe – faktisk kun 3 bolde, som var placeret hvor der kunne kæmpes om den.
1 af disse bolde blev slået i jorden, en blev grebet af Tigers defence i et perfekt eksempel på tip-drill, og en ville Hjalte bare hellere have end receiveren. Det giver kæmpe respekt, og naturligvis også en gameball med på vejen.!

Se kampens highlights på nedenstående link:

https://www.facebook.com/AarhusTigers/videos/784272885900725/

Billeder: Gitte Højby Tjerrild Ove

Video og tekst: Nikolas Sten Knudsen