1. Divisions finale på Tigers Field.

Så er det endnu engang blevet tid til finale dag for Tigers herre senior hold. Modstanderne i år bliver Herlev Rebels som i deres semifinale vandt en kneben sejr over Frederikssund Oaks på 22 – 20 efter forlænget spilletid. Så årets finale hold bliver en gentagelse af 2021 finalen hvor Herlev Rebels og Tigers også var kombattanter på Tigers Field. Her måtte Rebels rejse retur over bæltet med et 58 – 14 nederlag efter at have mødt et yderst tændt Tigers mandskab. Ud fra de seneste resultater tyder alt dog på at årets opgør bliver en betydelig tættere affære.

Grillen tændes kl. 12.00, så der vil være friske forsyninger af lune pølser, kolde øl og vand og måske Aarhus’ bedste kop kaffe, leveret af Café Europa. I pausen får vi besøg af klovne fra De Danske Hospitalsklovne, som får overrakt de indsamlede penge, der blev løbet ind i Tiger Run 2022.
DJ Rasmus Søby vil igen levere musik under kampen og hjælpe jer igennem kampen på bedste vis. Skulle I have brug for lidt Tigers Merchandise og herigennem støtte Tigers, vil dette også være muligt at købe.

Så kom ud på Engelundsvej 11, 8260 Viby J (Tigers Field) og støt op om jeres hjemmehold på søndag den 25. september kl. 14:00 og se et brag af en kamp og om Tigers kan genvinde finalen og hermed retten til at spille med i National ligaen i 2023.

Missede du sidste års finale eller vil du bare gerne gense sejren, kan det gøres her.

Video lavet af Nikolas Sten Knudsen.