Tigers på toppen

Weekenden vi går ind i afslutter tre forrygende uger for Tigers. Den 25. Oktober afsluttede Tigers Senior herre endnu en fejlfri sæson med en overbevisende sejr over Herlev Rebels i årets 1. divisions finale.

Den 1. November var der over 250 Micro, Mini og Kadet spillere samlet på Tigers Field for at deltage i årets afsluttende stævne med stor succes på en regnfuld dag.

I morgen lørdag d. 8 November skal Tigers Junior hold spille finale om den Jysk/Fynske mesterskab imod Triangle Razorbacks kl. 16:00 på Vejle Atletik stadion, hvilket er lige efter at det Danske herre landshold har spillet imod et stærkt finsk landshold i Helsinki om kvalifikation til A-EM i 2023, hvor Tigers er repræsenteret med hele 6 spillere: Benjamin Kløvning Worm, Christoffer Bay Carstens, Frederik Daugaard Andersen, Rasmus Killmann Brogaard Petersen, Simon Yde Thomsen og Timm Hjaltalin Bertelsen.

På søndag afslutter Tigers Development hold weekenden med at for anden gang i år at tage til Frederikssund for at deltage i en finale og se om de denne gang kan vriste titlen fra et stærkt Oaks mandskab og tage guldet med til Aarhus.