DC – Mathias Them Kjær

I Aarhus Tigers har vi i år fået en ny trænerstab i vores seniorafdeling, med nye ansigter på de tunge positioner.
I spidsen for vores forsvar står Mathias Them Kjær, som er nyt ansigt i klubben, og vi er meget glade for at han har fundet turen til Aarhus.
Vi havde selvfølgelig nogle spørgsmål til Mathias, som I kan se svaret på nedenfor.

Hvad er din træner/spiller baggrund, Klubber, positioner, trænererfaring?

Lidt over hele Danmark, men primært i Horsens som offensiv/defensiv linjemand.

Du er ny som senior-DC – hvad er dine planer for forsvaret? Og hvad er din tilgang til trænergerningen?

Lige nu er jeg mest optaget af at komme til at kende spillertruppen bedre at kende og lade det være grobunden for en strategi hvor vi lige som mange af de andre klubber i nationalligaen er mere dikteret en taktik af det roster man ender med i sæsonen end det man kan lægge planer om.

Du er ny træner i klubben – hvad vil du tage med fra tidligere klubber?

Jeg håber at kunne bringe noget intensitet til træningerne og et NL mindset som nogle spillere skal tilbage til og andre skal stifte bekendtskab med for første gang.

Aarhus Tigers er tilbage i NL – hvad er målsætning for forsvaret? Og hvad er dine forventninger med NL i forhold til de sidste par år i 1. division?

Vi skal kunne konkurrere på flere parametre end man har i første division hvor man ofte kan vinde kampe på overtal og enkelte spillere med talent. Det bliver derfor nødvendigt at få hævet alle til et niveau hvor man kan bidrage til truppen samt blive en del mere avancerede i vores tilgang til defense.

Hvordan ser Aarhus Tigers’ forsvar egentligt ud pt. – hvad var vi gode til sidste år, og hvad skal vi forbedre?

Jeg har set en masse spillere med stort potentiale i sidste års kampe, men vi kommer også til at have fokus på basale færdigheder i år hvor særligt tacklingerne i sidste års sidste kamp ikke var værd at skrive hjem om med alt for mange selvforskyldte penalties fra dommerne.

Vi ønsker Mathias og resten af Aarhus Tigers en god sæson.!