Flag videre til final 4

Dagen idag byd på både aktion til Tigers Senior Tackle og Flag hold.

Tackle holdet kunne på Tiger field tage imod et stærkt Towers mandskab som i deres første to kampe havde besejret 89ers og Razorbacks med en samlet score på 90 – 12, så der var ikke store chancer for en sejr til Tigers som også var store underdogs og det skulle da også vise sig at det afbuds ramte Tigers mandskab på 22 spillere ikke fik mange ben til jorden. Situationen blev dog heller ikke bedre af at tre grundpiller Marco Busk, Magnus Urth og Maximilian Lundahl blev skadet i første halvleg og desværre ikke kom på banen igen. Selvom slutresultatet blev 73 – 13, var der stadig positivitet at spore i Tigers spillere efter kampen, som kan se frem til en tur til Søllerød næste weekend imod guldgraverne, som på papiret skulle blive en mere overkommelig modstander.

Tigers Flag hold kunne derimod tage en tur til Randers hvor Rednex blev besejret med 48 – 0 og hermed en billet til final 4 indløst.

Imorgen skal Tigers yngste i aktion når de tager til Holstebro og deltager i årets fjerde ungdomsstævne.