Dommere

Vi lægger en ære i at dygtiggøre os på Aarhus Tigers Dommercrew – derfor gør vi meget ud af, at de erfarne dommere på crewet giver deres knowhow videre, så vi løfter niveauet på hele crewet.

Vi er stolte af, at Aarhus Tigers Dommercrew af DAFF er blevet kåret til ‘Årets Dommercrew’ både i 2015, 2018 og 2019 og vi har det som motivation, at vi gerne vil udmærke os igen den kommende sæson.

Vi sørger for at være professionelle på banen samtidig med, at vi husker at have det sjovt ved at dømme😊

Det at være dommer gør dig også til en bedre spiller, da du ved at dygtiggøre dig i reglerne samtidig får bedre indsigt i, hvorledes det er mest fordelagtigt at agere på banen som spiller.

Det sociale er vigtigt, når vi er ude som et dommercrew fra Aarhus Tigers – er der som regel planlagt en tur omkring restaurant på turen hjem fra kamp – og hvis vi er rigtig heldige, så er der nogle på crewet, som under kampen beslutter, at de gerne vil give is til dessert😊

Skriv til info@tigers.dk for at høre nærmere, så skal vi nok sørge for at klæde dig på til at blive en rigtig god dommer – vi har både uniformer såvel som ønske om og vilje til at lære dig reglerne, så du føler dig tryg i dommergerningen og derved har overskuddet til virkelig at finde glæde ved dommergerningen samtidig😊