Vore sponsorer

Guldsponsorer

Texta

Texta er vores nyeste Guldsponsor. En ung og dynamisk virksomhed, som vi ser meget frem til at samarbejde med. Vi imødeser mange gode oplevelser med football og glæder os til at Texta indgår aktivt i vort sponsornetværk.

mksv

Midtjysk kloakservice er vores trofaste samarbejdspartner gennem flere år. Virksomheden har været guldsponsor i klubben siden 2013 og er altid med på sidelinen, både ude og hjemme.


Sølvsponsorer

15349794_10153951352007687_8357935780107048694_n

Hapiday er Tigers’ faste samarbejdspartner, når vores aktiviteter skal understøttes med grafisk produktion – eller sparring omkring klubbens budskaber. Professionel tilgang, løsninger der virker og kommunikation der rammer plet.

logo (1)

Nordens største indendørs gokartbane ligger bogstavelig talt i Tigers baghave. Et dybt kast fra vores dygtige QBs og du er i et sandt paradis for folk med ræs i blodet. En mere end 1 km lang udfordrende bane i lækkert layout. Vi elsker RaceHall i Tigers.

Sharks

Sharks Diner serverer gode burgere og kolde shakes til Aarhus, og er et af Tigers foretrukne steder at spille pool. Den store lounge med kæmpeskærm, er et favoritsted, når klubbens medlemmer ser NFL kampe og nyder et måltid.

Den autentiske amerikanske diner med gode burgers, hotdogs, milkshakes og den helt rigtige stemning. The Diner og Tigers har samarbejdet siden kæden åbnede i Aarhus i 2011 – og vi er stadig sammen.

Peter Larsen Kaffe er fast leverandør til Aarhus Tigers. Hvad enten du er travl træner, leder eller tilskuer til Tigers hjemmekampe, eller forælder der overværer træningen, så er der dejlig varm kaffe fra Peter Larsen Kaffe i klubhuset.

Er du den næste sponsor? Vi tager gerne et møde og drøfter hvilke muligheder vi kan tilbyde netop din virksomhed, som en del af Tigers sponsornetværk. Kontakt klubbens sponsorchef Peter Friis på pf@tigers.dk eller 2963 7476.