Dommere søges

Så er det snart tid til at vi igen skal afvikle nogle Amerikanske football kampe i Tigers regi og på forbundsplan. Men ligesom alle tidligere sæsoner, så er der en essentiel opgave alle klubber i DAFF skal løfte og det er Dommer gerningen.
I Tigers har vi i mange år haft en stor gruppe af dedikerede dommere både nye som erfarne. Denne kombination har også betydet at man som ny dommer i Tigers regi aldrig har risikeret at komme ud til en kamp opgave, uden flere erfarne dommere på holdet. Hermed har de nye dommere der har været med også haft muligheden for at få den støtte de har haft behov for og hermed udvikle sig fra kamp til kamp. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, for at blive en erfaren og god dommer, skal man ud på grønsværen og dømme kampe, her kan man ikke nøjes med at deltage på dommerkurser og læse regelbogen, det kræver en indsats ligesom alt andet, men i Tigers har du forudsætningerne og dommer kollegaerne til at opnå dette. I 2021 sæsonen har Tigers brug for at der er flere der vil være med til at løfte dommer opgaven, derfor er det nu blevet tid til at du som ny dommer melder dig og det kan du gøre ved at skrive til bo@tigers.dk eller kontakte din træner. Måske bliver du en af de heldige der i fremtiden skal dømme en kamp med Stormtroperne.