Første kvinde-stævne i football-Danmark

Aarhus Tigers var med til at skrive historie, da der igår blev spillet det første kvinde-stævne i football-Danmark, hvor både Triangle Razorbacks, AaB 89ers og Copenhagen Tomahawks var repræsenteret. Stævnet bød på 2 intense opgør mod Razorbacks, og det var fantastisk at se den udvikling begge hold havde over de 2 kampe. Det blev til en masse første tacklinger, blockeringer, catches, interceptions og også et enkelt TD fra et Tigers hold, der stort set udelukkende bestod af rookies – en kæmpe oplevelse. Vi glæder os allerede til næste stævne.! Er du kvinde, og overvejer at give amerikansk fodbold et skud, så kontakt os på info@tigers.dk eller besøg www.tigers.dk for at høre mere.


Video og billeder: Zara Knudsen og Sussi Andersen
Tryk på billedet for at se videon fra Stævnet.