U16 kvalificerer sig til semifinalen.

I lørdags drog tolv U16 spillere til Esbjerg for at afvikle årets tredje kamp og hvilken kamp det blev. Hele kampen var tæt og begge hold kæmpede bravt. Meget kort før slutfløjt var stillingen 14 – 8 til Hurricanes og Tigers skulle på deres sidste drive score for enten at få kampen i overtid eller hive sejren hjem og selvfølgelig steppede hele holdet op og fik sat de 8 point på brættet og hive sejren i hus. Super flot indsats.

Samme dag var sytten U12/14 spillere rejst til Aalborg for at deltage i årets første stævne for Tigers yngste spillere. En super flot dag med dejlig varme og hertil rigtig meget vand i drikkedunkene, blev afviklet med rigtig god energi og masser af touchdowns. Næste stævne bliver på hjemmebane på Tigers Field den 19 juni, med forhåbentlig ligeså godt vejr.