Tigress of the Month

Vores damehold vil gerne præsentere Tigress of the Month, for at vise, hvilke seje, skøre og herlige kvinder der hver mandag giver den gas med amerikansk fodbold:

Navn: Mette Hyltoft Røy

Alder: 46 år

Kort om mig: Bor på Djursland med min mand Hans, vores 2 børn; Sia på 15 og Hans jr på 13, samt 3 hunde. Hans jr spiller football på Tigers U14 hold. Jeg er cand. mag. i dramaturgi og japansk, men arbejder i dag på Mols Organic, dels i produktionen og pakkeriet, og dels som bestyrer af virksomhedens gårdbutik. Mit yndlingshold i NFL er Kansas City Chiefs.

Derfor spiller jeg amerikansk fodbold:

Jeg havde aldrig troet, at jeg ville blive bidt af amerikansk fodbold. Men efter at være blevet lokket til en prøvetime på kvindeholdet for halvandet år siden, var jeg solgt. Football er simpelthen verdens fedeste sport! Der er ikke bare PLADS til alle, der er BRUG for alle – de små og hurtige, de store og (tunge)/stærke, samt alle andre der i mellem. Et ekstra plus ved football er, at det ikke kun er kroppen der bliver trænet – hjernen kommer også på overarbejde.

Derfor spiller jeg på Aarhus Tigers kvindehold:

På kvindeholdet går fysisk træning, teknik, teori, taktik, strategi, sammenhold og sjov og spas op i en højere enhed. Til trods for et stort aldersspænd – den yngste er lige fyldt 16 og de to ældste er 48 – har vi det super godt sammen. Alle på holdet er lige vigtige, og har man en dårlig dag, står resten af Tiger-familien klar med åbne arme og ører.

Vi er gode til at rose og peppe hinanden op til træning. Derudover har vi verdens bedste coaches, som er ekstremt engagerede og vildt gode til at motivere os til at give den maks gas til træning. Kom og prøv en træning på Århus Tigers kvindehold, og bliv en del af vores helt unikke sammenhold og fællesskab.

Hvis du vil møde Mette eller nogle af de andre damer på holdet, så træner vi mandage 17.45-19.45 på Tigers Field, Engelundsvej 11, 8260 Viby J.