Class of 2015

MORTEN HERTZ

MBIII 1991 003_edited4

 

Spiller

R B, T E, L B, 1 9 9 0 – 1 9 9 5

Morten startede i Odense Swans i slutningen af 80’erne og i ’89 deltog Morten i den første officielle Mermaid Bowl. Morten var yderligere tilbage i ’90 også Formand for DAFF. I efteråret ’90 var Morten sammen med Kim Møller og Claus Elming de tre der lagde grundlaget for Aarhus Tigers opstart. Morten’s erfaring og talent, var en stor drivkraft og inspiration for de unge og nye spillere i Tigers, hvilket var en stor faktor til at Tigers kunne løfte MBIII trofæet i ’91. I sin karriere deltog Morten i hele 5 Mermaid Bowls.

 

KIM MØLLER

Tigers 1990 009_edited5

 

Bidragsyder

1 9 9 0 – 2 0 0 0

Kim havde en kort aktiv karriere som LB, der begyndte sammen med Aalborg 89’ers og fortsatte med opstarten af Aarhus Tigers i ’90. Kim’s utrolige drivkraft og indsigt i media branchen med øje for markedsføring, var med til at stable et helt unikt program på benene i Aarhus, der gjorde at Tigers fra start blev en faktor i lille Football Danmark og senere Internationalt. Kim forblev op igennem 90’erne en aktiv del på sidelinjen i Tigers.

 

CLAUS ELMING

MBIII 1991 012_edited6

 

Spiller

W R, Q B, T R Æ N E R, 1 9 9 0 – 2 0 0 0

NFLming som Claus i disse dage er bedre kendt under i Football Danmark, startede sin aktive karriere under et highschool ophold. Efter sin hjemkomst fra USA blev Claus en del af Herning Hawks der vandt MBII.

Den taktiske indsigt som Claus bidrog med de første år, var med til at Tigers kunne deltage på højeste plan. Op igennem 90’erne var Claus både spiller, klubtræner, landstræner og med Danmarksmesterskaber både som spiller og træner tilhøre Claus en meget lille udvalgt skare. Claus var Danmarks første Landsholds Headcoach, da han i 1994 tog det danske junior landshold til deres første EM slutrunde.

Claus deltog i 5 Mermaid Bowl’s med Tigers og var også med til at vinde Euro Cup’en i ’98. Samlet har Claus som spiller og træner vundet imponerende 7 Mermaid Bowls og har deltaget i hele 11 Mermaid Bowl’s igennem sin Football karrierer.