U14/U12/U10 information

U14 og ned er holdene for de helt små. Der bliver trænet sammen, selvom der deles lidt op efter størrelse. Det handler om at lære sporten på en legende måde, hvor alle kan være med. Leg og hygge er i højsædet, og der undervises i de nyeste og sikreste teknikker, hvor alt det basale kommer på plads. Der er altid plads til nye, og mange af trænerne er U19 og senior spillere som selv startede som ungdomspillere. Der er en god forståelse for hvad der er sjovt og givtigt at lave.

Holdet spiller på stævnebasis, hvor man spiller flere korte kampe til hvert stævne. Tigers arrangerer 1-2 stævner på hjemmebane i løbet af året.

Holdene vintertræner i Skjoldhøjhallen, Skjoldhøjvej 9 8381 Tilst. Træningstiderne er lørdag  kl. 14.00 – 16.00. I det omfang vejret tillader det, vil vi lægge enkelte udendørstræninger på vores nye vintergræsbane i Viby – der vil blive postet information om disse ekstra træninger på denne side, og i holdenes interne FB grupper.

VIGTIGT: Der er indimellem aflysning af vores træningstider, fordi hallen skal bruges til skolens aktiviteter, så som årsprøver, eksamen og skoleteater. Vi poster aflysninger her så snart vi modtager dem fra Aarhus Kommune:

Første træning efter nytår: Lørdag d. 12.1.19 kl. 14.00 – 16.00.

Hvis du vil vide mere så kontakt holdleder Charlotte Harder Olsen på U14@tigers.dk