Aktiv Sommerferie.

Så blev første uge af Aktiv sommer ferie afviklet i Tigers regi. Fem dage kun med Amerikansk fodbold på programmet. Det var en lille sluttet skare af både piger og drenge der var troppet op mandag i uge 27 for at prøve kræfter med den ovale bold. Selvom vejrudsigten ikke så alt for lovende ud var der ingen der hold sig tilbage fra at komme i udstyret og ud på græsset og få lært grundprincipperne, såsom at kaste og gribe en Football og tackle sin modstander. Flere timer blev også brugt inde i klubhuset for at lære den taktiske side af sporten, så det blev en uge fuld af input både på det fysiske og intellektuelle niveau. Fredag skulle så være dagen hvor en reel kamp skulle afvikles og her kom nogle af Tigers U12 og U14 spillere forbi for at støtte op om de nye i sporten. Skulle du have lyst til at prøve en hel uge med Football, så er chancen der igen i uge 31, så kom frisk.