Julie Mikkelsen

Navn: Julie Mikkelsen
Alder: 27år
Position(er): Athlete/Medic
Hold: Kvindeholdet
Erfaring: ½ år m. U19 + ½ år senior og 6 år som medic
NFL/NCAA hold: Ikke noget
Yndlingsspiller: Pat McAfee, Tidl. Punter for Indianapolis Colts
Hverdag: Medicin studerende

Hvordan er du endt med at spille amerikansk fodbold?
Min bedre halvdel han startede, og så skulle jeg selvfølgelig ned og se et par kampe. Så er det sådan med amerikansk fodbold at lige pludselig så er man en del af klubben, og så er man her bare. Det kan man ikke helt undgå. Jeg var først medic i et par år, og da kvindeholdet startede så var jeg nød til at være en del af det også.

Hvorfor har du valgt at spille i Aarhus Tigers?
Fordi det er en dejlig klub, også selvom det er som frivillig, om man er medic eller hvad man er, så bliver man taget godt imod, og der er plads til alle. Det er en anden familie.

Hvad er det fedeste ved sporten?
Inklusionen! Det er lige meget hvem du er eller hvordan du er, så skal vi nok finde et sted til dig.

Hvad har været din største oplevelse?
Det har nok været da jeg som medic var med til Mermaid Bowl i 2014.

Hvad er dine forventninger til den kommende sæson?
At vi på kvindeholdet finder ud af hvad football er og får lavet et hold.

Hvad er den mest interessante kamp som medic?
Semifinalen imod Gold Diggers for et par år siden, hvor vi smed føringen for de sidste 30 sekunder. Det var en football-mæssig spændende kamp synes jeg, og den største rutsjetur jeg har været med til sportsligt. Der var en kamp i Herlev som var medicinsk mere relevant, fordi der var et åbent benbrud.

Hvis du selv kunne vælge din position, hvad ville du så spille?
Der hvor jeg er bedst, det lader jeg coach om at bestemme.

Hvem er den sjoveste holdkammerat?
Det er Anette, men ikke altid fordi hun er sjov med vilje.

Hvem er den klogeste holdkammerat?
Det tror jeg er Charlotte eller Sussi

Billede: Kenneth Pedersen