Razor kommer på besøg.

På lørdag starter NL holdets efterårs sæson og det med et brag af en kamp på Tigers Field hvor Triangle Razorbacks kommer på besøg. De to holds første kamp i foråret blev til en lavt scorende affære i Vejle som Razorbacks kunne trække sig sejrsrigt ud af. Så det er et Tigers hold der vil kæmpe for et anderledes udfald på lørdag. Inden kampen kl. 13:30 vil der være mulighed for at komme forbi klublokalet og ønske de to nye medlemmer i Tigers Hall of Fame, Jesper Elming og Andreas Illum, tillykke med optagelsen.
Søndag er der yderligere to kampe. Den ene er DS holdet som skal en tur til Horsens og spille imod Stallions. På Tigers Field vil Tigers U16 hold tage imod et stærkt Frederikssund Oaks hold. Begge kampe starter kl. 14:00. Så der er rig mulighed for at få stillet sin Football iver i weekenden, efter en lang sommer.