Kampen om hjemmebane fordel i wildcard.

Der er lagt op til et revanche opgør for Tigers vedkommende. De to holds indbyrdes opgør i foråret fald ud til 89ers fordel som vandt den kamp med 26 – 12. Tigers indtager pt. femte pladsen i tabellen og 89ers ligger på fjerde pladsen. Selvom 89ers skulle gå hen og vinde kampen kan de ikke avancere yderligere i tabellen, da de sidste weekend kun vandt med 4 overskydende point over Razorbacks, hvilket ifølge Tiebreak reglerne betyd at Razorbacks vinder placeringskampen grundet deres bedre seedning til dette års turnering. Til gengæld kan Tigers overtage 89ers fjerdeplads hvis de vinder weekendens opgør med mere end 14 point og besejre Søllerød Golddiggers i deres sidste kamp. Det vil give hjemmebane fordel i den kommende wildcard kamp, som vil være imod 89ers. Der er dog meget der skal gå Tigers vej hvis dette skal lykkes. 89ers har i denne sæson scoret rigtig mange point via deres kastespil og med tilgangen af RB, Breon Cortez Maurice Allen er holdet blevet mere 2 dimensionelt og det vil uden tvivl gøre opgaven sværer for Tigers defense. Tigers har dog et kapabelt defense, når alle mand er klar til kamp, hvilket også afspejler sig i tabellen, hvor de er det hold som har tillad anden færrest point gå ind. Så hvis Tigers defense kan ligge pres på 89ers QB Alexander Kronborg og stække hans receiver korps, vil der uden tvivl være en chance for en overraskelse. Det kræver dog at Tigers angreb får sat point på tavlen, så Tigers QB, Isaiah Daniel Weed skal hive alle talenter op af skuffen og connecte med Tigers receivers, specielt bliver det spændende hvad netop hjemvendte Magnus Urth kan bridrage med på Tigers offense. Så der skal bestemt lyde en opfordring herfra til at besøge Tigers Field på søndag kl. 14:00, hvor der som sædvanlig vil være musik og speaker til at lede slagets gang, plus muligheden for at proviantere sig i Tigers bod.

Foto venligst udlånt af SBC Photo.