Bliv dommer, og hjælp din klub.

Et kæmpe shout out til alle de tigre (og dejlige personer generelt) som lørdag efter lørdag, søndag efter søndag iklæder sig zebrastriberne for at der kan spilles football rundt omkring i DK. Det ville være meget svært at spille kampe, hvis det ikke var for Jer.!

Dommergerningen i amerikansk fodbold er en god måde at udvide dit football kendskab, komme helt tæt på spillet, og samtidig hjælpe din klub.

Hvem kan blive dommer? Alle kan blive dommer. Forældre, unge spillere, ældre spillere, fans – alle der har lyst til at fordybe sig i football, og lære reglerne at kende kan blive dommer.

Hvordan bliver man dommer? Hvis du skal dømme ungdomskampe, skal du tage et e-læringskursus, som du kan gøre hjemmefra. Hvis du vil have en dommerlicens for at dømme Development (U16) og opefter, skal du derudover på 2 online kurser af 2 timer, som afvikles i starten af marts måned.

Er det svært? Nej, det er det ikke. Vi sørger for at du bliver klædt godt på – du får en uddannelse, og så er du altid en del af et crew – du er aldrig alene. Hvis du er helt ny så hjælper de andre dommere dig, og selv trænerne på sidelinjen er også klar på at hjælpe.

Tid og penge. Du bestemmer selv hvor meget tid du vil bruge i dommergerningen. Vi har brug for flere dommere, så der er masser af muligheder hver weekend i sæsonen til at få erfaring ude på banerne, og samtidig gøre en forskel for en masse spillere der gerne vil spille football. Dommergerningen er betalt, så du har mulighed tjene penge, mens du er helt tæt på sporten.

Vil du prøve kræfter med dommer gerningen, så kontakt Tigers dommer ansvarlige Bo Thygesen på dommer@bthh.dk eller find ham på messenger?

Se videoen her nedenfor og hør hvad jeres lokale dommere har fået ud af deres tid som dommer i Tigers regi:

https://www.facebook.com/Dafforbund/videos/562445055597529