Klar til Flag EM

Maria Kristiansen skal til EM i Flag Football i Irland med det danske landshold.

I morgen starter EM i flagfootball, og vi er stolte over at kunne sende Maria Kristiansen med kvinde landsholdet. Maria startede hos Tigers i efteråret 2021. Hun spiller både på tackle- og flagfootball holdet, og selvom hun var en af de yngste på holdet, faldt Maria hurtigt til hos holdkammeraterne.

Maria er ikke den største, men hun havde helt naturlig flair for boldspil og hun viste lynhurtigt gode takter på en fodboldbane. Maria er siden opstarten vokset og blevet en af de stærkeste unge spillere i Danmark. Maria er også en god holdkammerat og en stor bidragsyder til Football i Danmark. Vi ønsker hende og resten af landsholdet al held og lykke til EM.

Kunne du tænke dig at blive holdkammerat med Maria, så træner vores kvindehold hver tirsdag og torsdag 16:45-18:30.